Introducere

TENT-EXPO este expoziţia anuală internă, renumită pe plan mondial, pentru sectorul de evenimente internaţionale şi structuri temporare. Expoziţia prezintă variata gamă de sisteme de structuri cu deschidere liberă disponibile de la HTS tentiQ , dar şi cele mai recente inovaţii şi accesorii ale companiei. Evenimentul cuprinde şi demonstraţii de produse şi tururi informative ale unităţii de producţie a companiei HTS tentiQ .

Pe lângă produsele HTS tentiQ , expoziţia include şi alţi furnizori principali din sectorul echipamentelor pentru industria evenimentelor care circulă în jurul lumii pentru a-şi prezenta gama lor de produse şi servicii. Acestea includ mobilă, software legat de evenimente/inventare, izolaţii interioare şi furnizori HVAC (Încălzire, Ventilaţie şi Aer Condiţionat) printre multe altele.

Participarea la expoziţie este liberă şi include mâncare şi băutură gratuită pe tot parcursul evenimentului. Pe lângă toate acestea, pentru cei ce vin din străinătate, HTS tentiQ asigură gratuit acomodarea la hotel şi transportul dus-întors între aeroport şi expoziţie.

Evenimentul a luat amploare, iar la ora actuală atrage peste 2.000 de participanţi pe parcursul celor 4 zile ale expoziţiei ce se desfăşoară în cursul lunii noiembrie la sala de expoziţii construită în acest scop în Wächtersbach, Germania.

Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim în 2020.

Heribert Decher, CEO

GalerieTENT-EXPO Address

HTS tentiQ TENT-EXPO
Messe Wächtersbach
Main-Kinzig- Strasse
D-63607, Wächtersbach
Germany

Contact Details

HTS tentiQ
Kefenrod, D-63699
Germany
Tel: +49 (0) 60 49 95 100
Fax: +49 (0) 60 49 95 1020
Email:  tentexpo@hts-tentiq.com