Produsele HTS tentiQ sunt concepute, dezvoltate şi fabricate la unitatea noastră de producţie, certificată ISO 9001:2015 din Kefenrod, Germania.

Inovaţia şi tehnologia sunt de maximă importanţă în filozofia companiei, iar investiţia substanţială în procesul de producţie este esenţială succesului nostru continuu. Datorită acestei politici de investiţie continuă, compania poate oferi în mod constant nivele ridicate de calitate a produsului, eficienţă şi productivitate.

Principalele atu-uri în concepţie şi fabricare

Angajamentul nostru faţă de calitate este reflectat în produsele concepute şi fabricate de noi. Toate produsele HTS tentiQ sunt supuse unei analize riguroase a designului structural, oferindu-vă astfel garanţia deplină că produsele noastre vă vor asigura o performanţă excepţională pe toată durata de viaţă a acestora.

  • Compania îşi desfăşoară activitatea într-o unitate de producţie modernă cu suprafaţa de 64.000m², proiectată şi construită în mod specific pentru producţia în volum mare a gamei noastre variate de sisteme de structuri temporare şi accesorii.
  • Unitatea are capabilitatea şi capacitatea de a opera 24 de ore pe zi, cu un randament de până la 30.000 m² de structuri temporare complete pe săptămână, garantând astfel satisfacerea cererilor de produse de mare volum, iar termenii fixaţi pentru livrare sunt respectaţi pe tot parcursul anului.
  • Un vast departament de analiză a proiectării tehnice şi a structurii complet utilat cu software de ultimă oră, inclusiv aplicaţii esenţiale acestei industrii, precum AutoCAD şi Strucad. Un angajament solid de investiţie în noile tehnologii permite ca atât proiectele de design al produselor noi, cât şi cele de design personalizat să beneficieze de o soluţie de calitate optimă la un preţ bun care să respecte cu exactitate cerinţele.
  • Unitatea noastră bine structurată cuprinde şase săli de producţie cu destinaţii specifice, fiecare dintre acestea fiind complet utilată cu sisteme de poduri rulante care facilitează un flux optim al întregului proces de producţie de la materia primă până la produsul finit.
  • Toate componentele primare ale cadrului (montante, traverse, şarpante şi cadrul frontonului) sunt fabricate la una din cele cinci maşini robotizate CNC (Controlate Numeric de Calculator) de mare viteză, cu 5 axe. Aceste metode avansate de producţie oferă un grad de precizie în fabricaţie inegalabil, rezultând într-un produs finit proiectat perfect.
  • Toate componentele cadrului sunt supuse unor proceduri riguroase de control al calităţii şi inspecţie finală. În urma inspecţiei finale, produsele sunt ambalate, sigilate şi pregătite pentru expediere către client.
  • Întreaga activitate a fabricii este complet susţinută de către un sistem de infrastructură fiabil ce ne permite fabricarea sistemelor noastre de corturi cu deschidere liberă şi accesorii de primă clasă cu eficacitate şi eficienţă.

Contactați-ne

Videoclipuri de producție