De ce noi

HTS tentiQ este un brand renumit la nivel global, în care puteți avea încredere, ce oferă varietate, calitate, răspândire globală și inovație tuturor clienților din toată lumea. Compania combină în mod unic orientarea către client a unei întreprinderi de familie cu inovația de avangardă în materie de design și procese de producție avansate.Varietate

O gamă imensă și diversificată de sisteme pentru structuri provizorii, produse în fabrica noastră ultramodernă din Germania. Fabrica poate produce până la 60.000 m² de structuri noi pe săptămână, ceea ce permite timpi rapizi de onorare a comenzilor indiferent de dimensiune.Răspândire globală

Echipă tehnică internă de vânzări, amplasată strategic în toată lumea pentru a furniza informații și asistență la nivel local. Serviciile rapide de furnizare, livrare și instalare pot fi oferite aproape oriundeInovație

Inovație continuă cu tehnologie, materiale și procese noi, care asigură un design și opțiuni optime. Gamă de modele de la o pagodă mică de bază până la cele mai uimitoare structuri semi-permanente unice și complet personalizate. O echipă tehnică dedicată de designeri CAD / CAM și ingineri structuriști este disponibilă pentru proiecte personalizate.Calitate germană

Toate produsele sunt proiectate și fabricate de HTS tentiQ în Germania. Componentele sunt prelucrate cu tehnologie CNC și finisate manual și toate structurile sunt produse și complet certificate conform standardelor europene și internaționale.

Urmăriți videoclipul


Despre HTS tentiQ


HTS tentiQ a fost înființată în 2001 de Heniz Röder, un inovator în industrie, care a avut posibilitatea de a investi aproape cincizeci de ani de experiență și cunoștințe în fondarea și creșterea afacerii.

În prezent, compania HTS tentiQ este considerată lider în industria structurilor provizorii, furnizând una dintre cele mai ample și diversificate selecții de corturi provizorii și semi-permanente pentru evenimente și de structuri provizorii pentru sectorul public și privat la nivel internațional.

Compania are în prezent o echipă cu nivel înalt de calificare și instruire, care numără 170 de persoane
pe site-ul Kefenrod, majoritatea fiind angajați la HTS tentiQ încă de la înființarea companiei. Printre aceștia se numără o echipă performantă formată din peste 50 de experți în vânzări internaționale, răspândiți în toate regiunile de pe Glob, care oferă servicii de asistență, furnizare, distribuție și, dacă este necesar, servicii de instalare la nivel local.


Soluții personalizate

Proiectate conform cu cerințele dvs

Vizualizați


Istoric

La ora actuală, noua companie familială , HTS tentiQ joacă un rol de avangardă în domeniul proiectării şi fabricării sistemelor de structuri pentru corturi temporare şi este condusă de către fiul lui Heinrich Röder, Directorul Executiv Heinz Röder care şi-a înfiinţat noua companie în anul 2001, asigurând astfel continuarea tradiţiei familiei în generaţia următoare.


1959

La începuturi, compania familială de corturi Röder s-a bazat pe închirierea corturilor cu cadru din lemn şi prelate spre utilizare, companiile deţinând stoc de închiriere.

1961

Compania familială Röder se extinde în piaţa de furnizare a corturilor, care acum sunt oferite spre vânzare către alte companii de închiriere a corturilor.

1965

Gama iniţială de produse a companiei se dezvoltă odată cu introducerea oţelului care este utilizat ca material principal pentru componentele cadrului principal în locul materialului folosit anterior, lemnul.

1975

Dezvoltarea şi disponibilitatea aluminiului extrudat, în combinaţie cu reducerile substanţiale de greutate oferite de aluminiu în comparaţie cu oţelul, a impus folosirea acestuia, aluminiul fiind mai uşor de utilizat în construcţia sistemelor de corturi modulare. Utilizarea aluminiului extrudat avea beneficiul suplimentar al profilurilor integrate ceea ce a facilitat o îmbunătăţire semnificativă în design, prin utilizarea canelurilor "keder" pentru fixarea prelatelor pentru pereţi şi acoperişuri prin intermediul sistemului de fixare keder ceea ce a făcut ca noul design să fie un adevărat sistem modular.

1978

Noul cadru de aluminiu cu sistem de caneluri keder asociat cu o gamă în continuă creştere de designuri de corturi a devenit curând un succes pentru compania familială Röder. În scopul valorificării unei cereri în continuă creştere pentru produse, familia Röder a deschis o nouă fabrică destinată în mod specific producţiei în masă a diverselor sale sisteme de corturi. Fabrica a fost amplasată în oraşul natal al familiei Röder , Wolferborn, Büdingen, Germania.

1984

Dezvoltarea continuă a produselor sale a oferit posibilitatea companiei familiale Röder să exceleze ca lider principal pe piaţă, iar un punct important al programului de dezvoltare a dus la proiectarea, fabricarea şi lansarea primului cort modular de 2 etaje, cu nivele multiple, dar complet demontabil – structură ce se găseşte la ora actuală în numeroase aplicaţii pe plan mondial.

1992

Heinz şi Edwin Röder introduc compania familială, RÖDER AG, pe bursa de valori germană.

1993

Majoritatea acţiunilor companiei RÖDER AG sunt preluate de către Klöckner & Co AG. În acest moment, familia Röder renunţă la dreptul său de proprietate asupra companiei.

1994

Heinz Röder finalizează predarea companiei către Klöckner & Co AG şi părăseşte RÖDER AG.

2001

După şapte ani de urmărire a altor interese comerciale Heinz Röder îşi lansează noua companie specializată în fabricarea structurilor temporare RÖDER HTS High Tech Structures KG, cu sediul din nou în regiunea Wolferborn, Büdingen, Germania.

2002

RÖDER HTS KG îşi deschide primele birouri comerciale în Marea Britanie şi Franţa.

2003

RÖDER HTS KG deschide un birou comercial care să deservească zona Orientului Mijlociu.

2004

RÖDER HTS KG achiziţionează compania concurentă în industrie HÖCKER STRUCTURES, din Bad Salzuflen, Germania. Achiziţia strategică a companiei HÖCKER STRUCTURES a rezultat în deschiderea unor noi pieţe şi adăugarea unor noi linii de produse la portofoliile de produse oferite de către RÖDER HTS KG la momentul respectiv.

2005

RÖDER HTS KG şi HÖCKER GmbH se unesc în mod oficial pentru a forma o entitate comercială ce va fi cunoscută sub numele de RÖDER HTS HÖCKER GmbH. În cursul aceluiaşi an, unităţile de producţie ale companiei RÖDER HTS and HÖCKER STRUCTURES fuzionează pentru a da naştere unei noi unităţi moderne cu suprafaţa de 42.000m² şi a unui nou sediu central, ambele situate în Kefenrod, Germania.

2006

RÖDER HTS HÖCKER GmbH deschide o filială comercială în Singapore.

2007

RÖDER HTS HÖCKER GmbH deschide o filială comercială în Rusia şi India.

2008

RÖDER HTS HÖCKER GmbH lansează o nouă gamă de sisteme de corturi proiectate să fie complet compatibile cu alte modele furnizate de alţi producători.

2009

Familia Röder celebrează 50 de ani de activitate în industria producţiei de corturi la salonul RÖDER HTS HÖCKER GmbH TENT-EXPO 2009. În acelaşi an se lansează o structură brevetată hibridă din carbon/aliaj.

2010

Lansarea oficială a sistemului brevetat de structură cu cadru hibrid din carbon/aliaj - o tehnologie revoluţionară de corturi modulare cu deschidere liberă ultra-uşoare.

2011

Compania familială RÖDER HTS HÖCKER GmbH este reprezentată global în 32 de ţări de pe mapamond. Compania anunţă achiziţionarea unui teren cu o suprafaţă de 22.000m² adiacent unităţii de producţie curente cu suprafaţa de 42.000m² – noul spaţiu este destinat să acomodeze ulterioara extindere. Prima fază este planificată pentru finalizare în luna octombrie a anului 2011 prin construirea unei instalaţii moderne de producţie a prelatelor PVC pe o suprafaţă de 2.600m².

2012

RÖDER HTS HÖCKER GmbH creează o divizie dedicată pentru aplicații militare și umanitare, care oferă o nouă gamă specializată de adăposturi ușoare, versatile, cu montaj rapid, proiectate pentru a satisface cerințele variabile din acest sector specific.

2015

An affiliated company, HTS Industriebau is established specialising in the design and manufacture of quickly erectable steel framed structures.

2017

RÖDER HTS HÖCKER GmbH relansează divizia de aplicații militare sub denumirea de HTS Rapid Deployment Shelters, cu un nou site web dedicat.Proiectare și Producție

Citiți mai multe informații despre capacitățile și unitățile noastre vaste de proiectare și producție.

Citiți mai multe informații